Back on track!

Axplock av förstasidor

En spektakulärt arbetsam vår resulterade i väldigt mycket produktion. Vi har gjort fyra utgåvor av Energimagasinet, tre utgåvor av Uppfinnaren & Konstruktören (som dessutom har ny form sedan årsskiftet), två utgåvor av D-Info som är Dormer Tools kundtidning.

Förutom det är vi stolta över att ha fått förtroende att göra ett flertal tunga uppdrag för Svenska Bordtennisförbundet. Förutom att layouta medlemstidningen “Pingis” skriver vi även en hel del av texterna i tidningen sedan årsskiftet 2011/2012 vilket är mycket inspirerande.

I samband med Sveriges genom tiderna största bordtennisarrangemang, Veteran-VM, så fick vi även förtroendet att göra allt marknadsmaterial såsom rollups, ackrediteringsbrickor, diplom, annonser, prispallsvepa, backdrops, officiell logotyp etc. Dessutom projektledde vi och producerade det 64-sidiga souvenirprogrammet som vi fick mycket beröm för.

Efter en välbehövlig sommar är vi nu tillbaka med full kraft och ser fram emot en intressant höst. Är du intresserad av att testa vad vi kan så hör gärna av dig för ett förutsättningslöst samtal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *