Nya bollar – nya utmaningar

Det har varit ett år fullt av utmaningar och deadlines hos oss. Tiden har varit knapp, vilket i grunden är positivt. Vi har arbetat hårt med våra tidskrifter och även plockat in lite externa arbeten varav det största precis är genomfört. För Halmstad & Co:s räkning ansvarade vi för kampanjen för att få världsmästerskapen i bordtennis till Sverige och Halmstad.

Arbetet bestod i att bestämma riktning på kampanjen, vad och när, samt ta fram den grafisk profil, foto, film, rollups, copy, giveaways, pikétröjor, broschyr och mailutskick. I arbetet jobbade vi nära pingislegenden Jörgen Persson som var en central figur i kampanjen. Ett ärofyllt och hårt men roligt arbete som resulterade i att världsmästerskapen till slut hamnade i Halmstad 2018. Staden har även stor chans att få arrangera World Team Cup 2015.

I övrigt har Energimagasinet, Uppfinnaren & Konstruktören, Pingistidningen och D-Info, Dormer Tools kundtidning, rullat på som vanligt. Det har med andra ord varit fullt upp. Nu är det slutspurten kvar och vi går mot en välbehövlig semester. Förutom det har Teknikförlaget i dagarna anställt Leif Johansson som mediasäljare på Energimagasinet. Tidigare har Leif arbetat som säljkonsult på tidningen Pingis, vilket han också i fortsättningen kommer att göra, som vi gör på uppdrag av Svenska Bordtennisförbundet samt i det egna bolaget LeafGuard och som säljkonsult på sajten Industritorget. Leif efterträder Michael Hultén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *